Skip to content
Menu
Menu

Slovenka Petra Siváková sa stala víťazkou súťaže Supra Model of the Year, postúpila medzi top 25 najkrajších miss (foto)

Prečítať článok

9.7.2024 (SITA.sk) – Supra Model of the Year je Slovenka Petra Siváková. Postarala sa tak o jeden z najväčších úspechov na najprestížnejších svetových súťažiach krásy. Petra postúpila medzi top 25 najkrajších miss a stala sa aj víťazkou súťaže Supra Model of the Year na 15. ročníku prestížnej Grand Slamovej súťaže Miss Supranational 2024 v Poľsku.

Jedna z najúspešnejších reprezentantiek v histórii

Informovala o tom PR manažérka projektu Miss Slovensko Silvia Paprancová. Zo všetkých 68 súťažiacich miss z celého sveta vybrala porota celkovú víťazku 15. ročníka dvadsaťročnú Harashtu Haifa Zahra z Indonézie.

24-ročná Petra Siváková je I. Vicemiss Slovensko 2023 a súčasne získala aj titul Eva Miss Sympatia a teraz sa stala jednou z najúspešnejších reprezentantiek v histórii súťaže Miss Supranational.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Petra Siváková sa stala Supra Model of the Year (fotografie)

Som rada, že moje úsilie a ročná príprava na súťaž priniesla výsledky a teší ma, že sa mi podarilo výborne reprezentovať našu krajinu,“ uviedla Siváková, ktorú prišla na finále do Poľska podporiť jej rodina, priateľ, zástupcovia Miss Slovensko a tiež II. Vicemiss Slovensko 2023 Sonja Kopčanová.

Posolstvo pre všetky dievčatá na Slovensku

Kokteilové šaty z bielej čipky a večernú róbu pre galavečer Miss Supranational pre Petru vytvorila priamo na mieru návrhárka Janka Jurčenko. Keďže Petre pristanú zemité farby, zvolili zlatisto hnedú s kovovým metalickým efektom. Boho – aténsky štýle prepojila návrhárka s kolekciou Petriných autentických šperkov. Šaty mali zvýraznený dekolt a prepracovaný driek, aby pôsobil ešte štíhlejšie a rafinovaný rázporok pri pohybe šiat s dlhou vlečkou odhalil Petrine nádherné dlhé nohy,“ priblížili organizátori Miss Slovensko a pripomenuli, že Siváková tesne pred odchodom na súťaž vyslovila posolstvo pre všetky mladé ženy a dievčatá na Slovensku.

Chcem ukázať dievčatám, že aj obyčajné dievča z malého mesta na východnom Slovensku sa vie vypracovať a reprezentovať Slovensko na svetovej súťaži. Vždy si choďte za svojimi snami, verte svojej vízii a robte to čo vás baví. Nikdy sa nevzdávajte,“ povedala Siváková.

Viac k témam: Miss Slovensko, Miss Supranational
Zdroj: SITA.sk – Slovenka Petra Siváková sa stala víťazkou súťaže Supra Model of the Year, postúpila medzi top 25 najkrajších miss (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.