Skip to content
Menu
Menu

Suroviny na cheesecake som spojila a hotovo. Nie je potrebné piecť, stačí panvica a pár minút vyprážať

Prečítať článok

25.08.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Sea Wave).

Cheesecake je obľúbeným koláčom mnohých Slovákov a bezpochyby ho miluje celý svet. Napriek jeho chuti sa k jeho výrobe neodhodlávame často, kvôli času prípravy. Nedávno som objavila spôsob, ako tento proces urýchliť.

Foto: shutterstock/Sea Wave

Cheesecake miluje celý svet a za tie najlepšie kúsky sa dá poriadne zaplatiť. Mnohé reštaurácie a cukrárne si vyrábajú vlastné, ktoré sa veľmi rýchlo vypredajú. Tento dezert si môžete na skvelý spôsob pripraviť aj doma, no málokto sa tejto úlohy podujme z jedného dôvodu. Je to samozrejme čas prípravy, ktorý musíme výrobe tejto sladkosti venovať.

Nie každý má na to čas alebo chuť, tak sa vyberieme ľahšou cestou a kúpime si ho v meste. Ukazuje sa však, že sa dá jednoduchým spôsobom znovu vytvoriť bez straty času. Potrebujete len pár ingrediencií a panvicu.

Počuli ste už o rýchlom nápade na cheesecake , ktorý sa dá pripraviť na bežnej panvici? Ak nie, táto metóda môže byť vaším veľkým objavom. Tieto cheesecaky sú rýchlo pripravené, nepotrebujú veľa prísad a chutia veľmi podobne ako klasické. Môžu sa jesť na raňajky alebo podávať ako dezert.

Recept na cheesecake vyprážaný na panvici

Ingrediencie

6 lyžíc pšeničnej múky,

250 g polotučného tvarohu,

2 čajové lyžičky prírodného jogurtu.

2 polievkové lyžice cukru,

lyžička vanilkového cukru,

lyžička prášku do pečiva,

vajce,

olej na vyprážanie.

Spôsob prípravy

Múku a prášok do pečiva preosejeme do väčšej misy. Pridajte cukor a vanilkový cukor, jemne premiešajte.

Vajíčko pridáme k suchým ingredienciám a rozmrvíme tvaroh. Všetko dôkladne premiešajte, kým sa všetky produkty nespoja. Ak sa cesto nechce zlepovať, pridáme prírodný jogurt a premiešame.

Zo vzniknutej hmoty tvarujte ploché okrúhle placky. Nemali by byť tenké, ale ani príliš hrubé. Najlepšie je, ak sú hrubé asi 2 cm.

Na panvici zohrejte malé množstvo oleja. Do rozohriateho tuku vložíme pripravené palacinky a opekáme z oboch strán do zlatista. Najlepšie je vyprážať ich na miernom ohni, aby sa vnútro mohlo poriadne uvariť a vrch sa nepripálil.

Pripravené cheesecaky podávame s ovocnou omáčkou, čerstvým ovocím alebo práškovým cukrom. Vychutnajte si jedlo!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tento dezert bol niekedy hitom. Dnes si ho v žiadnej cukrárni ani reštaurácii nedáte. Aká škoda

Francúzi si ho pridávajú do kávy. Výnimočná chuť, vôňa a zdraviu prospešné vlastnosti

The post Suroviny na cheesecake som spojila a hotovo. Nie je potrebné piecť, stačí panvica a pár minút vyprážať appeared first on Vášeň v tebe.

Zdroj