Skip to content
Menu
Menu

Zabudnite na bravčové rezne. Tieto rezne sú ferrari medzi jedlami na večeru. Vaša rodina si ich zamiluje

Prečítať článok

25.08.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/sweet marshmallow).

Nudia vás klasické kuracie prsia a bravčové rezne? Tu je recept na netradičnú večeru. Zbojnícke rezne majú šialenú chuť a potešia všetkých vašich hostí. Stačí ich raz vyskúšať a určite si vypýtajú recept.

Ako pripraviť rezne na zbojnícky spôsob?
Foto: shutterstock/sweet marshmallow

Zbojnícke rezne sú originálnym nápadom na večeru, ale nielen na ňu. Hodia sa aj na večierok alebo honosnú večeru. Sú ideálne pre milovníkov mäsových jedál a tajomstvom ich skvelej chuti je pridanie cukru. Ako ich pripravíte?

Čo môžete pripraviť na večeru namiesto bravčových rezňov? Tu je najlepší návrh. Rodina si ho zamiluje

Ak hľadáte alternatívu ku klasickým bravčovým rezňom na večeru, vyskúšajte tento recept na prsia na zbojnícky spôsob. Je veľmi jednoduchý na prípravu a chutí naozaj šialene. Kľúčovou zložkou tohto jedla je pridanie hnedého cukru, vďaka ktorému bude mäso šťavnaté, jemné a rozplývať sa v ústach.

Ako pripraviť rezne na zbojnícky spôsob? Vyskúšajte to raz a zabudnete na bravčové rezne a mleté mäso

Na prípravu rezňov budete potrebovať:

štyri kuracie prsia,

plátky slaniny,

100 g mozzarelly,

sušené paradajky,

200 ml kuracieho vývaru,

petržlenová vňať,

50 g hnedého cukru,

zmes korenia: 2 čajové lyžičky údenej papriky, 1/4 čajovej lyžičky granulovanej cibule, 1/2 čajovej lyžičky čierneho korenia, 1/2 čajovej lyžičky soli, 1/2 čajovej lyžičky granulovaného cesnaku a 1/2 čajovej lyžičky feferónky (ak máte radšej ostrejšie chute).

Na mäso položte sušené paradajky a mozzarellu, obaľte a obložte slaninkou.
Foto: shutterstock/Jannissimo

Začnite zmiešaním korenia s cukrom. Umyté a pripravené prsia nakrájajte na rezne a potrite zmesou korenia, potom odložte na hodinu. To je veľmi dôležité, aby mäso preniklo korením a získalo lahodnú chuť. Po uplynutí času rezne vyberte a na každý z nich položte nakrájané sušené paradajky, plátok mozzarelly, obaľte a prsia obložte slaninou. Pripravené závitky vložte do rúry, zalejte vývarom a pečte asi pol hodiny. Keď je mäso hotové, nastavte rúru na grilovanie, aby slanina bola chrumkavá. Pred podávaním posypte nasekanou petržlenovou vňaťou.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

V prospech tohto mäsa som sa vzdala bravčových rezňov a fašírok. Kečup je nevyhnutnou ingredienciou

Najlepšie rezne z mletého mäsa obsahujú tieto dve zložky. Každý hovorí, že sú lepšie ako z babičkinho receptu

The post Zabudnite na bravčové rezne. Tieto rezne sú ferrari medzi jedlami na večeru. Vaša rodina si ich zamiluje appeared first on Vášeň v tebe.

Zdroj