Skip to content
Menu
Menu

Fakultná nemocnica nominovala šesť odborníkov na pozíciu TOP lekár

Prečítať článok

(ako) – Projekt TOP lekári na Slovensku organizujú Zdravotnícke noviny. Tento rok to bude už po šiesty raz. V tomto ročníku zvolili lekárov z desiatich odborností, ktorým môžete dať svoj hlas. Nominovaní sú aj šiesti lekári prešovskej fakultnej nemocnice.

Konkrétne, v odbore kardiológia ide o prof. MUDr. Jána Kmeca, PhD. – primára kardiocentra. V odbore psychiatria je nominovaná  MUDr. Zuzana Horvátová – primárka psychiatrického oddelenia. Primár interného oddelenia doc. MUDr. Marián Babčák je nominovaný v odbore vnútorné lekárstvo. Primárka neurologického oddelenia MUDR. Anna Cvengrošová v odbore neurológia a zástupkyňa primárky anesteziológie a intenzívnej medicíny MUDr. Erika Palenčíková v odbore anesteziológia a intenzívna medicína.

FNsP už má niekoľko TOP lekárov

V prešovskej fakultnej nemocnici pritom už pracuje niekoľko TOP lekárov Slovenska.  „V roku 2013 sa v rámci 2. ročníka projektu Zdravotníckych novín stal vtedy najmladší TOP lekár Slovenska, vedúci lekár gastroenterolo­gickej ambulancie a endoskopického pracoviska MUDr. Marcel Cina. V roku 2014 ho nasledovali MUDr. Ľubomíra Romanová, PhD. – primárka oddelenia anesteziológie a intenzívnej medicíny, ako aj MUDr. František Németh, PhD. v odbornosti geriatria,“ uviedla hovorkyňa prešovskej fakultnej nemocnice Renáta Cenková.


Hlasovať za nich môžete do 19. júla, do polnoci na stránke: https://mediweb.hnonline.sk/spravy/aktualne/hlasovanie-v-projekte-top-lekari-na-slovensku

 

Ilustračné foto: Viktor Zamborský