Skip to content
Menu
Menu

Fragaria cup privíta futbalistov z 10 krajín sveta!

Prečítať článok

Leto je tu a s ním prichádza aj FRAGARIA CUP! V poradí už 22. ročník medzinárodného mládežníckeho futbalového turnaja sa tento rok uskutoční v Prešove opäť v klasickom termíne od 4. júla do 7. júla.

Za 21 rokov svojej existencie získala FRAGARIA CUP v kalendári futbalových turnajov mládeže v rámci Európy pevné miesto a  zaradila sa medzi vyhľadávané mládežnícke turnaje svojho druhu. Aj napriek dvojročnej prestávke navštívilo turnaj od jeho vzniku takmer 85 tisíc účastníkov, z toho viac ako 67 800 hráčov a hráčok celkovo z 3 500 tímov z 29 krajín
Európy a Ázie.

Tento rok organizátori očakávajú účasť cca 80 družstiev z 10 krajín sveta, pre ktoré budú pripravené prírodné trávnaté ihriska situované v športovom areáli na Jazdeckej ulici v centre najväčšej obytnej zóny mesta Prešov. Turnaj je určený hlavne najmladším futbalistom – kategórie chlapcov, U8, U9, U10, U11 a U12.

Na víťazov vo všetkých vekových kategóriách čakajú na záver okrem medailí, diplomov a víťazných pohárov aj hodnotné vecné ceny a všetky zúčastnené tímy si na pamiatku odnesú domov „Certifikát účasti“ na FRAGARIA CUP 2024.

Všetky informácie vrátane bulletinu, aktuálneho zoznamu prihlásených tímov, prihlášky a  technických podmienok účasti na turnaji, ako aj históriu účastníkov a fotodokumentáciu z predchádzajúcich ročníkov turnaja môžete nájsť na www.fragariacup.4sport.sk .