Skip to content
Menu
Menu

Medzi obcami Lada a Kapušany vyhasol ľudský život

Prečítať článok

(pv) – Na ceste medzi obcami Lada a Kapušany v okrese Prešov sa zrazili dve osobné autá. Nehoda sa stala v nedeľu podvečer. Neprežil ju 62-ročný vodič.

Dopravná nehoda sa stala krátko pred sedemnástou hodinou medzi Prešovom a Kapušanmi pri Prešove. Informovala o tom prešovská  krajská polícia na sociálnej sieti.

Podľa zistení polície 62-ročný muž šoféroval Škodu Felicia v smere z Prešova do obce Kapušany pri Prešove, pričom z neznámych príčin prešiel s autom do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim vozidlom značky Jeep, v ktorom bol vodič a spolujazdkyňa.

Ako pre TASR uviedol Andrej Hirjak z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR, na linku tiesňového volania 155 bola prijatá tiesňová výzva o poranených a zakliesnených osobách následkom dopravnej nehody.

Po príchode na miesto bolo záchranármi poskytnuté neodkladné zdravotné ošetrenie osobám s následným transportom dvoch pacientov do fakultnej nemocnice v Prešove. Pacienti utrpeli stredne ťažké poranenia, i napriek rýchlemu zásahu lekár konštatoval u jednej dospelej osoby úmrtie. Pacient utrpel poranenia nezlučiteľné so životom,“ uviedol Hirjak.

Vodič teda zomrel na mieste nehody, zranených z druhého vozidla záchranári previezli do nemocnice.

Polícia príčiny nehody vyšetruje. 

Foto: FB KR PZ Prešov