Skip to content
Menu
Menu

Final Sale Week a zľavy až do výšky 50% na značky ako Karl Lagerfeld, Philipp Plein, Coach či Converse

Prečítať článok

25.7.2024 (SITA.sk) – Chcete svoj šatník doplniť o letné must-have kúsky? V Designer Outlet Pardnorf je v dňoch 22. – 27. júla obľúbený Final Sale Week, ktorý ponúka na vybrané položky zľavy až 50 % z outletových cien. Lákadlom pre návštevníkov zo Slovenska sú tiež predĺžené otváracie hodiny od pondelka do piatku do 21 hod. a v sobotu do 18 hod.

Známe tváre na nákupoch v Designer Outlet Parndorf

Jedinečné značky, ktoré široko-daľeko v takomto počte nenájdeme a tiež výhodné ceny v Designer Outlet Parndorf, sa tešia veľkej obľube aj u slovenských influencerov, ktorých zaujala akciová ponuka v predajni Philipp Plein či Salomon.

Final Sale Week odštartoval v Parndorfe v pondelok 22. júla. Vďaka širokej ponuke viac ako 160 predajní od módnych a športových značiek až po kozmetiku a bytové doplnky od Furla, New Balance, Boss, Levi’s, Under Armour, Geox, Le Creuset a mnohých ďalších, tu aj vy nájdete najnovšie must-have kúsky letnej sezóny pre celú rodinu.

Spoločné nákupy si užila modelka Lenka Tekeljaková aj Miss Universe SR 2013 Jeanette Borhyová. V Parndorfe sa ukázal tiež český DJ Pufflick a dvojica Jakub Vitek a Hanka Dědková z druhej série šou Love Island.

Znovu-otvorené predajne Swarovski či Rituals

Rozmanitosť značiek v centre sa neustále rozširuje – v novom šate si užijete aj znovu otvorené predajne Strellson a Tom Tailor, Lacoste a tiež Swarovski. Novú, ešte väčšiu predajnu čoskoro otvorí aj obľúbený Rituals.

V minulom roku v centre pribudlo celkovo 20 nových značkových predajní, prestavieb predajní a pop-up predajní na celkovej ploche 3 700 m². Veľkou novinkou, ktorá určite poteší módnych nadšencov je prirpavované otvorenie predajne Alexander McQueen, ktorá v Designer Outlet Parndorf pribudne už v septembri.

A ak vám počas nakupovania vyhladne? V Designer Outlet Parndorf si môžete vychutnať zákusok v Café Sacher, zdravé chuťovky v reštaurácii Lia’s, alebo hamburgerové špeciality v novej reštaurácii Le Burger. V centre nádjete tiež foodtruck zónu, kde ponúkajú všetko od pizze a burritos až po vegánsku zmrzlinu.

Informačný servis

Viac k témam: Designer Outlet Pardnorf, Final Sale Week, outlet, PR, Zľavy
Zdroj: SITA.sk – Final Sale Week a zľavy až do výšky 50% na značky ako Karl Lagerfeld, Philipp Plein, Coach či Converse © SITA Všetky práva vyhradené.