Skip to content
Menu
Menu

Petržalka organizuje sedemnásty ročník Seniorfestu, prinesie sériu bezplatných podujatí pre seniorov

Prečítať článok

21.9.2024 (SITA.sk) – Bratislavská Petržalka organizuje v októbri opäť sériu bezplatných podujatí pre seniorov s názvom Petržalský Seniorfest 2024.

Ako informovala hovorkyňa mestskej časti Mária Halašková, mesiac úcty k starším sa bude niesť v znamení prednášok, hudobných vystúpení, športových súťaží aj tvorivých dielní.

„V poradí už 17. ročník festivalu prinesie seniorom desiatky rôznorodých podujatí. Na všetky je aj vďaka podpore miestnej samosprávy vstup bezplatný,“ uviedla.

Celodenné Jablkové hodovanie

Séria aktivít bude počas celého októbra organizovaná na rôznych miestach, prioritne v DK Zrkadlový háj, DK Lúky, Cik Cak Centre, seniorských denných centrách, Petržalskej klubovni aktívnych seniorov a v pobočkách Miestnej knižnice Petržalka.

„V programe nebude chýbať už tradičné celodenné podujatie Jablkové hodovanie, ktoré sa uskutoční na Námestí Republiky, a to 5. októbra, pri príležitosti Medzinárodného dňa jablka,“ priblížila hovorkyňa.

Zapojenie do súťaže

Všetky jablkové koláče budú zapojené do súťaže a autori tých najlepších budú odmenení. Záujemcovia o účasť v súťaži sa môžu vopred zaregistrovať mailom na Barbora.Saling@petrzalka.sk alebo telefonicky na čísle 0947/487216.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Súčasťou podujatia budú hudobné vystúpenia, súťažno-tvorivé dielne pre deti, ale aj stánky s občerstvením a hand made výrobkami. Kompletný program je zverejnený na webe mestskej časti.

Viac k témam: Bratislava-Petržalka, Petržalský Seniorfest
Zdroj: SITA.sk – Petržalka organizuje sedemnásty ročník Seniorfestu, prinesie sériu bezplatných podujatí pre seniorov © SITA Všetky práva vyhradené.