Skip to content
Menu
Menu

Strelec na Fica nebol hospitalizovaný na psychiatrii, Para považuje takéto tvrdenia za znevažovanie premiéra ako obete (video)

Prečítať článok

3.6.2024 (SITA.sk) – Nie je pravda, že by Juraj C., ktorý je obvinený z pokusu zavraždiť predsedu vlády Roberta Fica, bol hospitalizovaný na psychiatrii. Na tlačovej konferencii to v pondelok povedal Ficov poradca a advokát Marek Para. Takéto tvrdenia, ktoré sa objavili v médiách, podľa Paru znevažujú Fica ako obeť politického a teroristického trestného činu.

Je úplne bežné, že človek je umiestnený v určitom režime, ktorý, samozrejme, neponúka každý výkon väzby, kde ho chránia predtým, aby sa sám nepoškodzoval,“ povedal Para na margo väzobného stíhania Juraja C.

Pokiaľ ide o samotného Fica, ten je podľa advokáta obeťou politického terorizmu.

Robert Fica, tak, ako to vnímam ja z právneho hľadiska, nie je obeťou nejakého jedného človeka. On je obeťou určitého prostredia, určitej skupiny, ktorá systematicky začala zneužívať prostriedky trestného práva na boj s Robertom Ficom. Na to, aby ho fyzicky odstavili,“ skonštatoval Para.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Predseda vlády, Streľba na premiéra Roberta Fica v Handlovej, Strelec
Zdroj: SITA.sk – Strelec na Fica nebol hospitalizovaný na psychiatrii, Para považuje takéto tvrdenia za znevažovanie premiéra ako obete (video) © SITA Všetky práva vyhradené.