Skip to content
Menu
Menu

O tejto metóde mi povedal môj manžel. Vyšľahala som tvaroh a urobila nátierku na sendviče

Prečítať článok

11.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/katuSka).

Nápady na chutné a výživné raňajky sa môžu v určitom momente vyčerpať a my sa zasekneme pri nudných sendvičoch. Čoraz viac ľudí sa však rozhoduje experimentovať v kuchyni a vďaka tomu vznikajú nové pochúťky. Jednu z nich som nedávno objavila a zistila som, že je perfektná s teplým chlebom. Sendviče sú ešte chutnejšie.

Ako vniesť do svojho ranného jedálnička trochu rozmanitosti?
Foto: shutterstock/katuSka

Každodenná príprava raňajok často vnáša do našej kuchyne rutinu a my stále siahame po tých istých osvedčených receptoch. To sa však môže veľmi rýchlo zmeniť, stačí trochu experimentovať s ingredienciami, ktoré dobre poznáme. Čo by ste teda povedali na jednoduchý, ale neuveriteľne chutný spôsob, ako vniesť do svojho ranného jedálnička trochu rozmanitosti? Niečo, čo je nielen rýchle a jednoduché na prípravu, ale aj plné chuti a dokonale sa spája s rôznymi surovinami. Toto je recept, ktorý prekvapí každého v domácnosti a dodá vašim každodenným raňajkám úplne nový charakter.

Hovoríme o raňajkovej nátierke z tvarohu – nadýchanej a krémovej, ideálnej na sendviče, toasty alebo ako príloha ku chrumkavej zelenine. Vyšľahaný tvaroh v kombinácii s výberom príloh vytvára nátierku, ktorá je nielen výnimočne chutná, ale vytvára aj niečo, čo môže prekvapiť nejedného človeka. Je to dokonalý doplnok nudných raňajok a neobvyklý spôsob použitia tvarohu.

Recept na tvarohovú nátierku

Zloženie:

200 g tvarohu

nadrobno nasekaný strúčik cesnaku

lyžica nasekanej pažítky

lyžica nasekanej petržlenovej vňate

soľ a korenie podľa chuti

lyžica prírodného jogurtu

Je to dokonalý doplnok nudných raňajok a neobvyklý spôsob použitia tvarohu.
Foto: shutterstock/DronG

Spôsob prípravy:

Tvaroh vložte do misy a mixérom ho šľahajte pri vysokých otáčkach, kým nevznikne hladká, nadýchaná hmota. Ak chcete, aby bola nátierka krémovejšia, môžete pridať prírodný jogurt a pokračovať v šľahaní.

Do vyšľahaného syra pridajte nadrobno nasekaný cesnak, pažítku, petržlenovú vňať, soľ a korenie. Dôkladne premiešajte, aby sa všetky prísady dobre spojili.

Hotovú nátierku preložte do vzduchotesnej nádoby a uložte do chladničky. Podávajte s chlebom alebo krekrami.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tvaroh vo verzii, ktorú ste doteraz nepoznali. Vhodné recepty na chutné jedlá

Tvaroh spojím s vajíčkami. Z tejto jednoduchej zmesi sú tie najlepšie placky na svete, sú neskutočne nadýchané

The post O tejto metóde mi povedal môj manžel. Vyšľahala som tvaroh a urobila nátierku na sendviče appeared first on Vášeň v tebe.

Zdroj