29.7.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Oksana Mizina).
Nepoznám človeka, ktorý by nemal rád tvarohový koláč. Je to pravdepodobne najobľúbenejší koláč na svete a existuje veľa receptov na tvarohový koláč. Dnes si však ukážeme ten najjednoduchší. Tvarohový koláč vyjde jemný, krémový a nikdy neklesne, a to všetko bez mletia tvarohu.
Recept na tvarohový koláč z vedierka, ktorý vždy vyjde.
Foto: shutterstock/Oksana Mizina
Tvarohový koláč s vedierka je pravdepodobne najjednoduchší recept na koláč, aký existuje. Nielenže je hotový za okamih, ale musíte sa naozaj snažiť alebo mať výnimočnú smolu, aby sa vám nevydaril. Možno staršie ženy v domácnosti povedia, že tvarohový koláč z vedierka je jednoduchá cesta. Treba si však uvedomiť, že nie každý má doma mlynček na mäso. Preto sa oplatí robiť veci inak. Ak hľadáte recept na chutný koláč, ktorý sa vždy dobre vydarí a nie je náročný, tento cheesecake bude vašou najlepšou voľbou.
Tvarohový koláč z vedierka. Ako pripraviť najjednoduchší koláč?
Ingrediencie:
1 kg tvarohu z vedierka,
3 balíčky smotanového pudingu v prášku (bez cukru),
1 šálka cukru,
1 lyžica vanilkového cukru,
5 veľkých vajec,
1 šálka mlieka alebo rastlinného nápoja,
200 g masla (malo by byť roztopené),
na korpus: sušienky alebo piškóty.
Tvarohový koláč z vedierka. Ako pripraviť najjednoduchší koláč?
Foto: shutterstock/Vladislav Noseek
Tvarohový koláč z vedierka – ako ho pripraviť:
Na začiatku sa uistite, že všetky ingrediencie majú izbovú teplotu. Maslo by malo byť rozpustené, ale nie horúce. Oddeľte bielka od žĺtkov.
Tvaroh dáme do misy, pridáme žĺtky, oba cukry a pudingové prášky. Začnite miešať a postupne pridávajte mlieko. Keď sa ingrediencie spoja, tenkým prúdom prilejte maslo.
Bielka vyšľaháme do tuha so štipkou soli. Potom ich pridajte do tvarohovej zmesi a veľmi jemne premiešajte stierkou, pričom dávajte pozor, aby ste nepoškodili štruktúru peny.
Plech na pečenie vyložte piškótami alebo sušienkami a opatrne na ne nalejte tvarohovú zmes. Najlepšie je to robiť najprv postupne pomocou lyžice.
Predhrejte rúru na 170 stupňov. Tvarohový koláč pečte jednu hodinu.
Takýto tvarohový koláč si priam žiada, aby bol upečený. Je naozaj krémový a jemný, a ak sa považujete za osobu s malým cukrárskym talentom, skúste tento koláč pripraviť. Zaručujem vám, že vyjde dokonale a vaše sebavedomie stúpne.
Redakcia Vášeň v tebe.
Súvisiace články:
Jogurtový koláč – najjednoduchší, aký svet videl. Rodina o ňom bude hovoriť celý týždeň
Aby prešlo chuťou, musí odpočívať v chladničke. Môžete ho pripraviť za menej ako 5 minút
The post Toto je najjednoduchší koláč na svete. Ako sa robí tvarohový koláč z vedierka? Neexistuje žiadna možnosť, že by spadol appeared first on Vášeň v tebe.