12.8.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Alena_Kos).
Príprava raňajok sa na prvý pohľad môže zdať jednoduchá a priamočiara. Väčšinou to tak aj je, ale niekedy nás to omrzí a máme chuť na niečo iné. Vtedy sa nám v hlave zaplní prázdnota, a preto ju chceme vyplniť nasledujúcim receptom. Je jednoduchý, originálny a jedinečný.
Príprava raňajok sa na prvý pohľad môže zdať jednoduchá a priamočiara. Väčšinou to tak aj je, ale niekedy nás to omrzí a máme chuť na niečo iné.
Foto: shutterstock.com/Alena_Kos
Rozmýšľali ste niekedy, ako spestriť a ozvláštniť svoje každodenné sendviče? Často hľadáme inšpiráciu, aby naše raňajky a večere neboli nudné a jednotvárne. Experimentovanie s novými chuťami môže byť nielen zábavné, ale aj mimoriadne obohacujúce. Predstavte si jemnú krémovú pastu, ktorá sa dokonale hodí ku chrumkavému chlebu a dokáže prekvapiť aj tých najnáročnejších gurmánov.
Dnes mám pre vás recept na nátierku na sendviče, ktorá dodá obyčajnému jedlu nový rozmer. Hlavnou ingredienciou je syr camembert, ktorý sa po rozmixovaní do mäkkej konzistencie stane základom jedinečnej nátierky. Pridaním správneho korenia a ingrediencií sa táto nátierka stane raňajkovým hitom. Je ideálna na ranné sendviče, toasty, ktoré budete podávať na večeru, aj ako občerstvenie na stretnutia s priateľmi.
Recept na nátierku na sendviče so syrom camembert
Ingrediencie
200 g syra camembert,
2 polievkové lyžice 20% kyslej smotany,
strúčik cesnaku nasekaný nadrobno
lyžička dijonskej horčice
čajová lyžička medu,
soľ a korenie podľa chuti,
lyžica nasekanej petržlenovej vňate,
lyžica nasekaných vlašských orechov.
Dnes mám pre vás recept na nátierku na sendviče, ktorá dodá obyčajnému jedlu nový rozmer. Hlavnou ingredienciou je syr camembert, ktorý sa po rozmixovaní do mäkkej konzistencie stane základom jedinečnej nátierky.
Foto: shutterstock.com/Viachaslau Krasnou
Spôsob prípravy
Syr camembert olúpeme z tvrdšej kôry, nakrájame na menšie kúsky a vložíme do misy mixéra. Pridajte smotanu a mixujte, kým nie je hladká a krémová.
Do syra pridáme nadrobno nasekaný cesnak, dijonskú horčicu, med, soľ a korenie. Znova mixujte, kým sa všetky prísady dobre nespoja.
Nakoniec jemne vmiešajte nasekanú petržlenovú vňať a nasekané vlašské orechy.
Pasta je teraz pripravená na podávanie. Natrite si ju na svoj obľúbený chlieb a vychutnajte si ju.
Redakcia Vášeň v tebe.
Súvisiace články:
Namiesto bravčového stehna pripravujem tieto rolky. Každý chce stále viac a viac, a to kvôli plnke
The post Urobila som ich za pár minút a podávala som ich s teplým chlebom. Všetci ma prosili o recept appeared first on Vášeň v tebe.