Skip to content
Menu
Menu

Extraliga volejbalistov / V sobotu prvý semifinálový duel, tvrdé smeče pri Toryse

Prečítať článok

(nšc) – Pandémia „šarapatí“ aj v extralige volejbalistov. Pre koronavírus v skrátenej štvrťfinálovej sérii play-off vyhralo Komárno nad Svidníkom 2:1 na zápasy a v boji o postup do finále sa stretne s víťazom základnej časti VK Mirad UNIPO Prešov.

Aj semifinále play-off sa malo hrať na tri víťazné zápasy. Prvá semifinálová dvojica Myjava – Košice tento program naplní. Volejbalisti Myjavy vyhrali v sobotňajšom štvrtom semifinálovom zápase play-off na palubovke Košíc 3:2 a vynútili si rozhodujúci piaty duel. Uskutoční sa v stredu 17. marca v Myjave. Stav série je 2:2 na zápasy.

Žiaľ, druhá semifinálová séria play-off Prešov – Komárno bude mať skrátený formát, vzhľadom na okolnosti sa odohrá na dve víťazné stretnutia. Po vyhodnotení zdravotnej situácie a tiež dohode oboch tímov o tom rozhodla súťažná komisia Slovenskej volejbalovej federácie. Na prvé stretnutie nastúpia v sobotu 20. marca (17. h) v hale Prešovskej univerzity. Prešovčanov čaká ťažký, kompaktný súper, zaujímavé a dramatické zápolenia.

Druhý zápas je na programe v stredu 24. marca v Komárne, prípadný tretí v sobotu 27. marca v Prešove.