Skip to content
Menu
Menu

Extraliga a druhá najvyššia súťaž pokračujú v súčasnom formáte, rozhodol o tom Výkonný výbor SZĽH

Prečítať článok

30.5.2024 (SITA.sk) – Dve najvyššie hokejové súťaže na Slovensku sa budú naďalej hrať v súčasnom formáte. Výkonný výbor Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) na svojom stredajšom zasadnutí vo Zvolene rozhodol o zachovaní aktuálneho modelu dvoch najvyšších súťaží.

Prioritou pre Výkonný výbor SZĽH je stále dohoda medzi extraligovými klubmi a klubmi SHL. Do budúcna sme otvorení ďalšej diskusii v tomto smere. V aktuálnom olympijskom cykle zatiaľ zostáva v platností priamy postup a zostup, takže kluby sa podľa toho môžu dopredu pripraviť,“ povedal po zasadnutí výkonného výboru generálny sekretár SZĽH Miroslav Lažo.

Ako referuje oficiálny web zväzu, na zasadnutí odobrili nového člena Komisie mládeže SZĽH. Stal sa ním Boris Majeský z klubu HO HAMIKOVO O.Z Hamuliakovo.

Schválili tiež zriadenie Licenčnej komisie profesionálneho hokeja, ktorá bude poradným orgánom Výkonného výboru SZĽH pri posudzovaní splnenia ekonomických podmienok pre štart v súťažiach.

Viac k témam: Hokej, Výkonný výbor Slovenského zväzu ľadového hokeja (VV SZĽH)
Zdroj: SITA.sk – Extraliga a druhá najvyššia súťaž pokračujú v súčasnom formáte, rozhodol o tom Výkonný výbor SZĽH © SITA Všetky práva vyhradené.