Skip to content
Menu
Menu

Na viacerých uliciach čakajte čiastočné uzávierky ciest

Prečítať článok

(ako) – V širšom centre mesta budú plynári meniť staré prípojky za nové. Práce majú prebiehať postupne až do polovice decembra tohto roku. Na Sídlisku III je dôvodom čiastočnej uzávierky, ktorá potrvá do polovice novembra, uloženie optickej siete.

Mesto vydalo na čiastočné uzávierky povolenie. V širšom centre mesta v súvislosti s výmenou plynového potrubia ide o ulice  Duklianska, Údenárska, Kotrádova a Mičurinova. Práce sa budú vykonávať postupne v úsekoch na ploche 10 až 100 metrov a budú vyznačené dočasnými dopravnými značkami.

Optická sieť

Čiastočné uzávierky na Sídlisku III sa týkajú ulíc Vlada Clementisa, Matice slovenskej, Volgogradská, Mukačevská, Prostějovská, Antona Prídavku, Mirka Nešpora, Tomášikova, Bajkalská a Šmeralova. Práce bude vykonávať súkromný provider v niekoľkých samostatných úsekoch v dĺžke od 10 do 50 metrov za účelom uloženia optickej siete.

Ako informoval hovorca mesta Vladimír Tomek, v častiach, kde dôjde k znečisteniu alebo poškodeniu miestnych komunikácií, verejného priestranstva a verejnej zelene, je zhotoviteľ povinný bezodkladne a na vlastné náklady zabezpečiť ich opravu a odstránenie vzniknutých závad. To isté platí aj pre plynárov v širšom centre mesta.