Skip to content
Menu
Menu

Nehoda vyradila semafor na frekventovanej križovatke

Prečítať článok

(ako) – Vodiči pozor. Svetelná signalizácia na križovatke Levočská – Volgogradská – Marka Čulena je stále nefunkčná. K poškodeniu jedného zo stožiarov cestnej svetelnej signalizácie došlo ešte v piatok pri dopravnej nehode. Oprava potrvá niekoľko dní.

Osobné auto narazilo do stožiara a ten sa zlomil v dolnej časti na úrovni chodníka. Poruchová služba na mieste vykonala všetky potrebné úkony, aby nedošlo k ohrozeniu zdravia alebo života osôb elektrickým zariadením.

„Dodanie nového stožiaru vrátane inštalácie na križovatke a prípadnej výmeny základovej pätky bude trvať niekoľko dní. Po následnom meraní elektrických obvodov vrátane vykonania revízie so strany autorizovaného dodávateľa by mohli semafory opäť fungovať koncom budúceho pracovného týždňa,“ informoval hovorca mesta Vladimír Tomek..

Intenzita cestnej premávky je tam vysoká, preto na ňu bude dohliadať dopravná polícia a v prípade potreby bude premávku na križovatke riadiť príslušník polície a to až do času opätovného spustenia semaforov.

Foto: presov.sk