Skip to content
Menu
Menu

Semafory na križovatke Lesík delostrelocov – Jána Hollého – Vajanského – Grešova sú aj dnes mimo prevádzky

Na frekventovanej križovatke Lesík delostrelocov – Jána Hollého – Vajanského – Grešova v Prešove je od včera a bude aj dnes nefunkčná cestná dopravná signalizácia. Dopravu bude v prípade potreby riadiť polícia.

Dôvodom sú práce spojené s výmenou poškodeného stožiara cestnej dopravnej signalizácie. Vzniknutá škoda bude riešená ako poistná udalosť. V uvedenom termíne budú semafory na tejto križovatke mimo prevádzky. Dopravnú situáciu v tomto úseku budú monitorovať príslušníci polície, ktorí budú v prípade potreby dopravu riadiť.

Mesto Prešov žiada všetkých vodičov, aby pri prechádzaní touto križovatkou zvýšili opatrnosť, venovali zvýšenú pozornosť sledovaniu dopravného značenia ako aj dodržiavaniu ostatných dopravných predpisov, vrátane rešpektovania priechodov pre chodcov.

Hlavnú cestu na spomínanej križovatke tvoria ramená Lesík delostrelcov a Jána Hollého. Vedľajšiu cestu tvoria ramená Vajanského a Grešova. Pri jazde z ulice Lesík delostrelcov rovno na Vajanského ulicu alebo doľava na Grešovu ulicu je potrebné dať prednosť sprava vozidlám prichádzajúcim po ulici Jána Hollého.

Zdroj: presov.sk