Skip to content
Menu
Menu

Zmeny v premávke MHD počas najbližších dní

Cestujúcich, ktorí využívajú prešovskú MHD čaká v najbližších dňoch niekoľko menších zmien, ktoré sa dotknú štyroch autobusových liniek. Obsluha dvoch zastávok MHD Čistička a Rázcestie Cemjata sa od 5.11.2021 vracia do pôvodného režimu. 10.11.2021 nebudú obsluhované zastávky MHD Dúbravská a Pri kaplnke.

Obsluha zastávky Čistička, ktorá sa nachádza na trase linky č. 24, bude po dokončení výstavby okružnej križovatky pri Haniske obnovená v oboch smeroch. Na zastávkach budú mať cestujúci k dispozícii označníky s aktuálnym cestovným poriadkom.

Zastávka MHD Rázcestie Cemjata v smere von z mesta, ktorá bola posunutá z dôvodu výstavby mostného piliera sa od 5.11.2021 vracia do pôvodnej polohy. Týka sa to liniek č. 18 a 23.

Na zastávke budú mať cestujúci k dispozícii označník s aktuálnym cestovným poriadkom.

 

10.11.2021 sa dočasné obmedzenie dotkne linky č. 12, ktorá v čase od 8:00 do 16:00 hod. nebude obsluhovať zastávky Dúbravská a Pri kaplnke z dôvodu stavebných prác na cestnej komunikácii na Dúbravskej ulici. V uvedenom čase bude linka premávať obojsmerne cez Jánošíkovu ulicu, kde obslúži zastávky Šidlovská a Dúbrava.

Naďalej platí aj dočasný posun zastávky MHD Mičurinova v smere do Veľkého Šariša z dôvodu realizácie rozkopávky. Dočasný označník s cestovným poriadkom sa nachádza na zastávke SAD pri Novej Dúbrave. Toto obmedzenie sa týka liniek č. 5, 5D, 14, 22 a 45.

Zdroj: DPmP