Skip to content
Menu
Menu

Jozef Viskupič podporil v eurovoľbách Progresívne Slovensko, oni jediní majú šancu vyhrať a poraziť Smer

Prečítať článok

4.6.2024 (SITA.sk) – Trnavský župan Jozef Viskupič podporil vo voľbách do Európskeho parlamentu hnutie Progresívne Slovensko (PS) a lídra jeho kandidátky Ľudovíta Ódora. Viskupič uviedol, že PS môže v eurovoľbách poraziť stranu Smer – sociálna demokracia, a preto je veľmi dôležité, aby neprepadli hlasy.

Ľudo Ódor je skvelý odborník a PS je jediná opozičná strana, ktorá má šancu v sobotu vyhrať. Tieto voľby budú veľmi tesné, voliči koalície sú mobilizovaní a potrebný bude každý jeden hlas. V sobotu naozaj nemôžeme riskovať. Prosím, nevykašlite sa na to, a nenechajte svoj hlas prepadnúť. Každý odovzdaný hlas môže rozhodnúť o víťazstve a bolo by skvelé, ak by vyhralo proeurópske Slovensko a odborníci ako Ľudo Ódor,” uviedol predseda Trnavského samosprávneho kraja.
Jozef Viskupič kandidoval v parlamentných voľbách 2023 za hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti, mandát si však neprevzal.

Viac k témam: predseda Trnavského samosprávneho kraja, Voľby do Európskeho parlamentu (eurovoľby) 2024
Zdroj: SITA.sk – Jozef Viskupič podporil v eurovoľbách Progresívne Slovensko, oni jediní majú šancu vyhrať a poraziť Smer © SITA Všetky práva vyhradené.