Skip to content
Menu
Menu

Trnavská polícia bude pre futbal dohliadať na dodržiavanie poriadku, treba rátať aj s uzatváraním Kollárovej ulice

Prečítať článok

9.6.2024 (SITA.sk) – Polícia v súvislosti s nedeľňajším futbalovým zápasom Slovensko – Wales, ktorý sa bude hrať na Štadióne Antona Malatinského v Trnave, upozorňuje na obmedzenia v doprave.

Policajti budú z dôvodu zabezpečenia verejného poriadku podľa vývoja bezpečnostnej situácie priebežne uzatvárať Kollárovu ulicu. Je to ulica, ktorá vedie od autobusovej a železničnej stanice k futbalovému štadiónu.

Futbalový zápas nebol organizátorom označený ako rizikový, no aj napriek tomu bude v meste zvýšený počet policajných hliadok a policajtov, ktorí budú dohliadať na dodržiavanie verejného poriadku v uliciach Trnavy, “ informuje trnavská polícia. Zároveň žiada návštevníkov zápasu, aby rešpektovali pokyny policajtov.

Posledný prípravný zápas slovenských reprezentantov pred odchodom úvodný zápas na Majstrovstvá Európy vo futbale bude mať dnes večer o 20:45.

Viac k témam: Dopravné obmedzenia, futbalový zápas, Majstrovstvá Európy (ME) vo futbale, Štadión Antona Malatinského, trnavská polícia
Zdroj: SITA.sk – Trnavská polícia bude pre futbal dohliadať na dodržiavanie poriadku, treba rátať aj s uzatváraním Kollárovej ulice © SITA Všetky práva vyhradené.