Skip to content
Menu
Menu

Letné kino PKO je už v polovici programu

Prečítať článok

Prvého júna tohto roku sme v Záhradnom kine v rámci Dní mesta Prešov odštartovali naše Letné kino PKO. Do programu sme zaradili 8 filmov, pričom sme sa snažili zaradiť všetky žánre – komédiu, drámu, fantasy, horor, sci-fi aj romantiku. Ani sme sa nenazdali a už sme sa ocitli v polovičke.

Tí, ktorí naše Letné kino PKO ešte nenavštívili, stále majú šancu. Premietanie vždy po 21.00 h v Záhradnom kine, v ktorom sme sa snažili a ďalej snažíme navodiť príjemnú atmosféru; nainštalovali sme večerné svetielka, skrášľujeme povrchy, ušili sme eko podsedáky… Sme si plne vedomí, že tento „znovuobjavený“ priestor by si zaslúžil komplexnú rekonštrukciu, ale kým k nej dôjde, aspoň tou troškou si to spríjemníme.

Tu je ponuka 2. polovice nášho Letného kina PKO:

Francúzsko-nemecký romantický film UNDINE je fascinujúci novou interpretáciou mýtu o tajuplnej vodnej víle Undine. Pozrieť si ho môžete 16. 7.

Nezabudli sme ani tých, ktorí sa radi boja. Pre milovníkov hororu sme na 23. 7. pripravili americký film CINTORÍN ZVIERATIEK, natočený podľa rovnomenného slávneho hororu Stephena Kinga.

Záver Letného kina PKO bude patriť krásnej francúzskej komédii o neobvyklom spojenectve ľudí, ktorí sa vymykajú bežným normám. Film VÝNIMOČNÍ si môžete pozrieť 30. 7. v našom Záhradnom kine na Masarykovej ul. č. 7 v Prešove.

Viac informácií o filmoch Letného kina PKO a ďalších podujatiach PKO nájdete na www.pkopresov.sk a na našich sociálnych sieťach.

Mgr. Mária Putnocká
PKO, programové oddelenie