Skip to content
Menu
Menu

Pri ZŠ Májové námestie pribudol tréningový box

Prečítať článok

(pv) – Na street workoutovom ihrisku pri Základnej škole Májové námestie v Prešove sa objavil záhadný box. Nadšenci street workoutu v ňom môžu nájsť množstvo športových pomôcok.

Nadšenci street workoutu môžu od utorka 1.6.2021 nájsť na obľúbenom ihrisku pri ZŠ Májové námestie box plný športových pomôcok. Pomôcky môžu využívať všetci, ktorí sa rozhodnú prísť si zacvičiť na workoutové ihrisko pri ZŠ Májové námestie v Prešove.

V boxe sa nachádza náčinie, vďaka ktorému dokonale precvičia celé telo: medicinbaly, expandery a kettlebelly rôznych záťaží, švihadlá, wall ball, jednoručky a masážny valec.

Dostať sa k náradiu v boxe je jednoduché. Stačí vyplniť formulár, prostredníctvom ktorého získate unikátne heslo, ktorým odomknete zámok. Po odomknutí si vyberiete potrebné náčinie a môžete naplno cvičiť. Po tréningu je potrebné všetko vrátiť do boxu a uzamknúť ho.

Box so športovými pomôckami dnes pri ZŠ Májové námestie prevzal viceprimátor mesta Prešov Pavol Neupauer spolu s riaditeľkou ZŠ Májové námestie Danou Štuckovou a vedúcim Odboru školstva, kultúry a cestovného ruchu MsÚ v Prešove Igorom Hodžiom.

Ide o aktivitu slovenskej spoločnosti NEBBIA, ktorá box v spolupráci s firmou ZIVA naplnila tréningovým náčiním v hodnote 600 eur.

Boxy firma darovala šiestim slovenským a českým mestám, aby tak podporila športové komunity. Medzi týmito mestami je aj mesto Prešov.

Foto: presov.sk