Skip to content
Menu
Menu

SSŠŠ ELBA úspešná v krajskom finále

Prečítať článok

Prešov – V halách hotelovej akadémie a ZŠ na Sibírskej ulici sa uskutočnil finálový turnaj Prešovského samosprávneho kraja vo futsale stredných škôl. Zápolili na ňom družstvá jedenástich škôl – boli to víťazi okresných kôl. Prvenstvo a postup do celoslovenského finále, ktoré bude v marci v Bratislave, si vybojovali študenti Súkromnej strednej športovej školy ELBA v Prešove-Solivare. Vo finálovom dueli sa hetrikom blysol Sebastián Novotňák. Vydarené podujatie pripravilo Krajské športové centrum v Prešove pod vedením Ladislava Dvorščáka. 

Finále: SSŠŠ ELBA Prešov – Stredná športová škola Poprad 3:0, góly: S. Novotňák 3, o 3. miesto: Ochodná akadémia Humenné – Gymnázium Stropkov 4:1. 

Radoslav Kubánka, tréner SSŠŠ ELBA Prešov: „Bola to dobrá konfrontácia, dominovali sme z hernej stránky i výsledkovo. Boli sme úspešní zásluhou efektivity v zakončení. Vo finále nás poriadne preverili chlapci z Popradu, boli sme však efektívnejší ako náš finálový súper a zaslúžene postúpili do celoslovenského finále.“   

Zostava SSŠŠ ELBA: Filip Hanečák, Tadeáš Krištof, Jakub Krištof, Jakub Michlík, Sebastián Novotňák, Adam Štapinský, Peter Valíček, Adrián Jusko, Tomáš Ohrzal, Wiliam Kišš.

(jac)