Skip to content
Menu
Menu

Vstupný objekt na prešovskom velodróme je už obnovený

(ako) – Unikátny prešovský velodróm a zase zmenil k lepšiemu. Radnica dala zrekonštruovať vilo vstupnú budovu, vrátane interiéru. Pre cyklistov sa tak výrazne zlepšili podmienky, Otestujú ich už čoskoro.   

V rámci revitalizácie cyklistického velodrómu na Športovej ulici v Prešove bol zateplený celý objekt, vrátane strešných konštrukcií.

Ako informovala tlačová referentka na prešovskej radnici Lenka Šitárová, stavebné práce zahŕňali aj osadenie nových plastových dverí a presklenej steny do priestorov kotolne, miestnosti plynoregulácie a prechodovej chodby.

Pribudol nový bleskozvod, podlahy v prechodovej chodbe a lodžii, aj nové nerezové zábradlie. Stavebné práce urobila spoločnosť StavStar, s. r. o. za 167 792,24 eur vrátane DPH. Pripomíname, že mesto ešte na prelome rokov 2018 a 2019 obnovilo aj interiér budovy velodrómu, vrátane výmeny okien.

Už o pár dní, (26.06. – 27.06.2021),  sa na prešovskom velodróme uskutoční aj Slovenský pohár v dráhovej cyklistike  a športovci iste zmeny ocenia. Zhruba o mesiac, presnejšie 31.7 – 1.8. bude Velodróm Prešov už tradične hostiť aj Medzinárodné cyklistické preteky na dráhe a Majstrovstvá Slovenska v dráhovej cyklistike pod názvom Grand Prix Prešov.

Foto: presov.sk