Skip to content
Menu
Menu

Deň bez dlhov pomáha občanom počas celého novembra

Prečítať článok

Spoločnosť KRUK v spolupráci s mestom Prešov ponúka občanom možnosť vyriešiť ich zložitú životnú situáciu. Bezplatné poradenstvo týkajúce sa dlhov budú môcť ľudia aj tento rok využiť online počas celého novembra.

Cieľom Dňa bez dlhov je každoročne systematicky budovať finančnú gramotnosť a pomáhať ľuďom, ktorí sa ocitli v dlhovej pasci.

Deň bez dlhov zadarmo poskytuje finančné poradenstvo, vďaka ktorému ľudia môžu svoju hrozivú finančnú situáciu riešiť, prípadne finančným problémom úplne predchádzať.Roky 2020 a 2021 boli veľmi špecifické, nepredvídateľné a pre mnoho ľudí veľmi kritické.

Deň bez dlhov je občanom k dispozícii počas celého novembra. Na stránkach www.nasedlhy.sk bude otvorená miestnosť pre chat a súčasne bude poradenstvo k dispozícii na bezplatnej telefónnej linke 0800 223 322 vždy v čase od 8.00 do 16.30 hod. Možná je aj ponuka výpisu z Centrálnej evidencie exekúcií.

Deň bez dlhov je vzdelávacou akciou, ktorej cieľom nie je propagácia produktov alebo získavanie nových zákazníkov, ale výhradne osveta a bezplatná pomoc ľuďom v dlhoch. Aktivita Deň bez dlhov sa na Slovensku uskutoční tento rok už po deviaty raz a môže byť pre občanov veľkým prínosom, vzhľadom na to, že dlhy patria v súčasnosti k najpálčivejším problémom.

Zdroj: presov.sk