Skip to content
Menu
Menu

ABC CVČ pozýva do tímu roztlieskávačiek

Chceš byť súčasťou športových podujatí a vytvárať pravú športovú atmosféru? Pridaj sa do tímu roztlieskávačiek.

ABC Centrum voľného času na Októbrovej ulici v Prešove prichádza v školskom roku 2022/2023 s novinkou – zakladá tím roztlieskávačiek. Do svojich radov pozýva všetky dievčatá od 10 rokov, ktoré chcú byť súčasťou športových podujatí naživo a roztlieskávať tak ako to poznáme z amerických filmov.

Roztlieskávačky budú tanečným krúžkom, kde si členky osvoja mnoho choreografií, naučia sa tanečné, ale aj gymnastické prvky. Dôležité je aj to, že členky sa naučia spolupracovať ako jednotný tím. Roztlieskávačky nebudú len o tréningoch, dievčatá zažijú mnoho zábavy a budú súčasťou športových podujatí. Stanú sa spojivkom medzi divákmi a športovcami a budú vytvárať pravú športovú atmosféru. Čakajú ich aj vystúpenia na iných zaujímavých podujatiach v Prešove a jeho okolí.

ABC Centrum voľného času prevádzkuje záujmové krúžky pre deti a mládež. Medzi nové záujmové útvary patrí okrem roztlieskávačiek aj moderný tanec, ABC varenia, krúžok Recy-veci, Čo rozpráva les?, Crossfit, Crossminton, ABC divadielko, fotografický krúžok, ABC drums a mnohé ďalšie. Od minulého roka funguje v CVČ krúžok ABC TV a mediálna tvorba. Pre milovníkov folklóru otvára svoje brány DFS a FS Rozmarija, tanečný súbor Infinity – spoločenský tanec. Deti sa môžu prihlásiť aj na ďalšie tanečné, hudobné, športové, technické či tvorivé krúžky.

Zoznam všetkých záujmových útvarov je zverejnený na www.abccentrum.sk. Na tejto webovej stránke nájdu záujemcovia všetky informácie o záujmových útvaroch a tlačivá na prihlásenie. Vyplnené a podpísané tlačivá je potrebné poslať e-mailom na adresu abc@abccentrum.sk, alebo doniesť do ABC CVČ na Októbrovej ulici č.30 v Prešove.

Mirka Baranová