Skip to content
Menu
Menu

Bez negatívneho testu na radnicu nechoďte

(ako) – Radnica je od dnešného dňa opäť čiastočne otvorená pre verejnosť. Vstup je však dovolený len Prešovčanom, ktorí sa preukážu negatívnym testom na ochorenie COVID-19.

Ako informoval hovorca radnice Vladimír Tomek, Klientske centrum a matričný úrad na Jarkovej č. 26 budú fungovať každý pracovný deň okrem štvrtka, v čase od 8:00 do 14:00.

Vstupovať do budovy bude možné len po jednej osobe. Podmienkou bude, aby sa každý občan pri vstupe preukázal potvrdením o negatívnom teste a občianskym preukazom. V rovnakom režime bude fungovať aj podateľňa na Hlavnej 73.

„Všetkým obyvateľom však dôrazne odporúčame, aby prichádzali na úrad iba v nevyhnutných prípadoch. Zároveň prosíme občanov, aby uprednostnili telefonickú alebo e-mailovú komunikáciu. Pracovníkov klientskeho centra je možné kontaktovať telefonicky na čísle: 051/3100 505, alebo e-mailom na adrese: katarina.gernathova@presov.sk. Pracovníkov matričného úradu je možné kontaktovať na čísle: 051/3100 506, alebo e-mailom na adrese: anna.komanicka@presov.sk. Pracovníkov podateľne je možné kontaktovať na čísle: 051/3100 120, alebo e-mailom na adrese: podatelna@presov.sk,“ informoval hovorca úradu.

 

Foto: V. Zamborský