Skip to content
Menu
Menu

Pri letisku sa zrazili štyri autá, jeden z vodičov zomrel 

Prečítať článok

(ako) – Včera podvečer sa stala tragická dopravná nehoda pri prešovskom letisku. Zrazili sa štyri autá. Jeden z vodičov zrážku neprežil. Okolnosti nehody sú stále predmetom vyšetrovania. Polícii sa zatiaľ nepodarilo identifikovať mŕtveho vodiča.

Nehoda sa stala v pondelok o 18. hodine na štvorprúdovej ceste 1/18 medzi Prešovom a obcou Kapušany. Vodič osobného vozidla Škoda Scala smerujúci z Prešova na Kapušany za doposiaľ presne nezistených okolností prešiel s vozidlom cez dvojitú deliacu čiaru do protismeru, kde došlo k zrážke s nákladným motorovým vozidlom smerujúcim na Prešov.

„Následkom nárazu ho odrazilo späť do svojho pôvodného smeru jazdy, kde sa bočne zrazil s osobným autom BMW a následne aj s dodávkou Citroën. Obe vozidlá, dodávka aj osobné auto, išli smerom z Prešova na Kapušany,“ vysvetlil zistené skutočnosti krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Pre vodiča Škody Scala bol náraz osudným. Utrpel ťažké zranenia, na mieste im podľahol.„Totožnosť nebohého vodiča zatiaľ nebola potvrdená,“ doplnil hovorca. Ostatní vodiči neboli zranení.

V uvedenom úseku bola cesta úplne uzavretá v oboch smeroch až do polnoci.  Celkové hmotné škody boli predbežne vyčíslené na 50-tisíc eur. Vyšetrovanie nehody je už v rukách  prešovského vyšetrovateľa, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Foto: KRPZ